Städfirma Sävsjö

Rosab – städfirma Sävsjö

Prisvärd städservice med kvalitet

Oavsett om du är en privatperson som vill få hjälp med hemstädningen för att få livspusslet att gå ihop, eller om du är en företagare som önskar få en välstädad arbetsplats, så har du kommit rätt. Rosab är en städfirma som vänder sig till alla i Sävsjö med omnejd och här kan du läsa mer om allt som vi erbjuder.

Vårt duktiga team av medarbetare har alla flera års erfarenhet ifrån branschen och vi har alltid fokus på noggrannhet, miljövänlighet i valet av produkter, samt att alla som vänder sig till oss ska bli nöjda till 100 procent. Det är många kunder som i sin tur rekommenderar oss vidare till andra. Undrar du någonting så är det bara att du hör av dig!

Städfirma Sävsjö

Städfirma för er i Sävsjö 

Vi har ett stort upptagningsområde och bland annat så finns vi till för alla, både privatkunder och företagare i trakten runtomkring Sävsjö, som behöver anlita någon för att ta hand om städningen. 

Kundens behov

Hur städbehovet ser ut varierar från person till person. Är det någonting vi är så är det flexibla! När det kommer till städservice så är vi en firma som anpassar oss till varje enskild kunds önskemål, förutsättningar och behov.

Erfarenhet

Service och god kvalitet är vad som präglar allt arbete. Med en väl utvecklad blick, som förvärvats genom år av erfarenhet, ser vi till att du blir nöjd både med genomförd städning liksom kundservice. 

Vill ni veta mer?