Städfirma Ulricehamn

Rosab — En miljöcertifierad städfirma i närheten av Ulricehamn

Rosab Städfirma – För dig i Ulricehamn

Varmt välkommen till Rosab AB om du behöver en städfirma i Ulricehamn. Vi har varit verksamma i städbranschen under många år och vi hjälper både privatkunder och företag med allehanda slags städtjänster som du kan läsa mer om här. Vår städfirma i Ulricehamn är något utöver det vanliga, för vi har en stor lyhördhet för våra kunders behov och önskemål genom att ha en  tydlig kommunikation. Våra medarbetare har en yrkesstolthet och sätter en ära i att få städa skinande rent.

Om du är intresserad av att erhålla vår städservice är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Rosab Städfirma. Då kan vi diskutera vilka behov och önskemål som föreligger och hur vi ska kunna komma fram till en så bra läsning som möjligt. Vi erbjuder dessutom alla kunder en kostnadsfri offert. Det kan vara bra för dig som privatkund att känna till att du får använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss.

Städfirma Ulricehamn

Städfirma för alla

Vi ställer upp för alla! Oavsett om du behöver hjälp med städningen hemma, eller är i behov av städning på byggen eller på ditt företag kan du alltid lita på oss. Våra medarbetare är flexibla och anpassningsbara.

Små & stora uppdrag

Vi utför både stora som små städuppdrag. En del personer väljer att anlita oss regelbundet medan andra endast behöver vår hjälp vid ett enstaka tillfälle. Alla kunder är lika viktiga för oss.

Erfarenhet

Vår städfirma har funnits i flera år, och vårt team av medarbetare har mycket erfarenhet. God service och kvalitet är två viktiga aspekter när vi genomför städuppdrag, så att alla kunder ska bli hundra procent nöjda.

Vill ni veta mer?