Städfirma Växjö

Rosab – städfirma Växjö

Städservice med miljön i fokus

Riktigt varmt välkommen till oss här på Rosab, en miljcertifierad städfirma i närheten av Växjö. Efter att ha varit i städbranschen under många år, vet vi vad som krävs för att få nöjda kunder. Att kunna erbjuda det där lilla extra är viktigt samt att ha fokus på hållbarhet och miljö.

Vi har många nöjda kunder, och kanske är det just dig som vi får hjälpa nästa gång? Vi är en städfirma i närheten av Växjö att lita på i alla lägen. Hör av dig redan idag om du undrar över någonting! Vi är inte längre bort än närmsta telefon, eller läs gärna mer om vårt tjänsteutbud här.

Städfirma Växjö

Vårt upptagningsområde

Vårt upptagningsområde är stort och vi vänder oss bland annat till alla i Växjö med städbehov. Men skulle du behöva vår hjälp och befinner dig i någon annan stad så tveka inte på att höra av dig.

Små & stora uppdrag

Alla är vi olika, med olika behov, önskemål och förutsättningar. Oavsett om du har stora behov av hjälp, eller lite mindre, så finns vi till för dig. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort för oss. 

Erfarenhet

Service och god kvalitet är vad som präglar allt arbete. Med en väl utvecklad blick, som förvärvats genom år av erfarenhet, ser vi till att du blir nöjd både med genomförd städning liksom kundservice. 

Vill ni veta mer?